Hypotheek

Geeft jouw huisbank je de beste hypotheek aanbieding?

Samen met jou vergelijken we de beste aanbieders uit de markt. We pakken heel transparant de rentelijst er bij met alle aanbieders. Dan weet je zelf ook zeker dat je de beste aanbieding van dit moment krijgt. Ons kantoor kenmerkt zich door de enorme betrokkenheid waarmee we advies geven en ons inzetten jouw doelen te verwezenlijken.
Maak meteen een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek! Klik hier voor onze contact info.
AFM vergunning: 12044186. Ons kantoor is aangesloten bij klachteninstituut Kifid.

Eerste huis
Eindelijk Thuis is dé specialist als het gaat om jouw eerste woning. We hebben al vele mensen mogen begeleiden bij de aankoop van hun eerste huis en hun eerste hypotheek. Waarom? Omdat we effectief te werk gaan in ons advies, maar ook het geduld hebben om alles net zo lang uit te leggen tot jij een goede afweging kan maken. Bij een eerste woning komt veel kijken. Klanten geven aan dat ze het fijn vonden dat ze al hun vragen konden stellen en dat het nooit te veel was om nog een keer alles door te nemen. Wij begeleiden je vanaf de oriëntatie naar een woning tot en met het tekenen van de akte bij de notaris. Dat doen wij voor een vast bedrag. Wij zijn volledig op de hoogte van alle startersleningen en overige regelingen in Nederland. Wanneer ouders of familie willen helpen bij de financiering van de woning kunnen we ook daarin adviseren.

Verhuizen
Een verhuizing is hét terrein van Eindelijk Thuis! Onze specialiteit is alles van verkoop, aankoop en hypotheek op elkaar af te stemmen. Door samen te overleggen bepalen we de juiste strategie. Gebleken is dat dit een spannende tijd is en daarom hebben we ook veel overleg met elkaar. Daarnaast zorgen we ervoor dat u niet alleen de beste aanbieding krijgt maar ook het beste fiscale advies. Uiteraard bekijken we of het interessant is jouw huidige hypotheek of verzekeringen mee kunnen nemen naar de nieuwe woning.

Check je hypotheek
Samen met u bekijken wij of de hypothecaire lening beter en/of goedkoper kan. Heel transparant pakken we de rentelijst er bij met alle aanbieders. Er is natuurlijk meer dan rente alleen maar het is mooie start voor ons advies traject.
Second opnion:
Heb je al al een advies maar twijfelt je of u op de goede weg bent? Kom langs voor een second opinion.
Jouw huidige hypotheek beter of goedkoper? Wij nodigen je uit voor een gratis kennismakingsgesprek daarin maken we reële inschatting van uw mogelijkheden.
Renteherziening:
Je hebt een renteaanbod gekregen van je eigen bank. Juist bij een renteaanbod is er veel geld te verdienen! In een gratis kennismakingsgesprek maken we een inschatting of er voor een beter aanbod voor je in de markt is.

Echtscheiding
Als er sprake is van een echtscheiding of het verbreken van de relatie in combinatie met een eigen woning heeft dat een grote impact op jullie financiële positie. Eindelijk Thuis is jarenlang deskundig op dit gebied en kan alle mogelijkheden door nemen voor jou en desgewenst ook voor je (ex) partner. In een eerste gratis gesprek bekijken we wat er mogelijk is. Kun je de woning zelfstandig overnemen of is verkoop onafwendbaar? Welke regelingen zijn van toepassing? Voor onze dienstverlening rekenen wij een vast bedrag zodat u weet waar je aan toe bent.

Verbouwing
Samen bekijken we welke mogelijkheden er zijn om je verbouwing zo voordelig mogelijk te financieren. Dat kan door een verhoging van jouw hypotheek of een losse financiering.

Overwaarde consumeren
Soms kan de wens ontstaan om de overwaarde in de huidige woning te consumeren. Bijvoorbeeld door:
Aanpassingen aan het huis, zodat langer wonen mogelijk is;
Kinderen financieel te ondersteunen;
Medische uitgaven, zoals de inkoop van zorg.
Wij hielpen al vele klanten met het opnemen van hun overwaarde en bekijken graag samen welke mogelijkheden er zijn.

Banken
Een greep uit de banken welke wij kunnen bemiddelen:
ABN-AMRO
ING
Attens
Argenta
Bijbouwe
Munt
Hypotrust
Syntrus Achmea
enzovoort

Renteoverzicht
Transparantie is voor ons vanzelfsprekend! Voor een overzicht van de actuele hypotheek rentes klik hier.

Klik hier voor: Woning aankopen | Over Eindelijk Thuis

Onze referenties

Contact gegevens

Eindelijk Thuis B.V.

 

06-50900049

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.eindelijkthuis.nl