Woning aankopen

Veel mensen ervaren de aankoop van een woning een woning als een spannende tijd. Dit aankopen kun je uit handen geven aan ons. En onze kosten verdienen we vaak in veelvoud terug door ons onderhandel resultaat. Natuurlijk kun je zelf ook op funda zoeken. We verdiepen ons oprecht in jou jouw woonwens en stellen jouw belangen centraal tijdens het aankoopproces. Door onze zoekervaring kom je bij de juiste woningen uit en kunt deze sneller en beter vergelijken dan dat je er tientallen gaar vergelijken en wellicht het overzicht kwijt raakt.

Samen met jou bespreken we de technische kant van de woning, woonplezier en of deze woning jou/jullie het gevoel geeft echt thuis te zijn. Vervolgens onderhandelen we over prijs en voorwaarden. Eindelijk Thuis werkt samen met betrouwbare partners. Zoals geselecteerde notaris kantoren, taxateurs, bouwkundig adviseurs en banken. We hebben al vele mensen mogen begeleiden bij de aankoop van hun huis en hun hypotheek. Lees onze referenties waarom mensen voor onze dienstverlening kozen.

Al ruim 10 jaar begeleiden we bij Eindelijk Thuis mensen bij het vinden van hun thuis. Niet voor niets is onze slogan Van Huis naar Thuis!

Benieuwd wat het kost? Neem direct contact met ons op voor een gratis kennismakingsgesprek. Dan weet je meteen wat we voor jou kunnen betekenen.

 

Verschil tussen een verkoop makelaar en een aankoop makelaar

Een verkoopmakelaar behartigt niet jouw belangen, maar die van de verkoper. De verkoopmakelaar is er immers om te verkopen en niet om u de voor u beste aankoop te bieden.

 

Aankopen is belangrijker dan verkopen!

Voor het verkopen van een woning wordt vrijwel altijd een verkoopmakelaar ingeschakeld. Terwijl je bij de aankoop van de woning een weloverwogen beslissing wil maken over de woning en haar omgeving en andere factoren die van belang zijn. Aan de nieuwe woning zit je namelijk voor lange tijd aan vast, de woning die je verkoopt daar ben je van af.

Wat doen wij voor je

  •          Door de juiste vragen te stellen onderzoeken we je woonwensen. Veelvuldig horen we dat er vragen gesteld worden waar men nog helemaal niet aan gedacht had.
  •          Mee zoeken
  •          Vaak horen we dat mensen na een groot aantal woningen niet echt meer weten waarop ze gaan vergelijken met de vorige woningen. Door selectief te gaan kijken kun je veel beter vergelijken en kun je ook nog eens veel tijd besparen.
  •          Mee bezichtigen, en de woning onafhankelijk met je bespreken. En weer naar de volgende woning gaan als deze woning niet
  •          Onderhandelen over o.a. over de prijs en de voorwaarden van aankoop.
  •          Koopakte door nemen
  •          Mocht er iets wijzigen in de verkoop van jouw huidige woning dan stemmen we ook de aankoop daar weer op af indien mogelijk.
  •          Eindelijk Thuis begeleid u deskundig en professioneel tijdens het hele aankooptraject van uw woning. Vanaf het eerste aankoopadvies tot en met de overdracht bij de notaris!

 Onafhankelijk

Ons kantoor is geheel onafhankelijk. We zijn niet aangesloten bij een branchevereniging en hebben geen banden met andere kantoren.

 

Klik hier voor: Hypotheek | Over Eindelijk Thuis

Onze referenties

Contact gegevens

Eindelijk Thuis B.V.

 

06-50900049

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.eindelijkthuis.nl